Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Building Holland 2019 Stand 10.57

BIL_NEWS_NL-Building_Holland-2019_16z9_FHD.jpg

Foto: Building Holland

Een duurzame toekomst met gezonde gebouwen, zonder koudebruggen. Vind de juiste verbinding en bezoek ons op Building Holland van 9 – 11 april in de RAI Amsterdam.

Een goed geïsoleerde gebouwschil is het begin van een energiezuinig gebouw met een gezond leefklimaat. Aandacht voor koudebruggen (thermische bruggen) is daarin van groot belang om onnodig warmteverlies en vocht- en schimmelvorming te voorkomen. Bij het aansluiten van gevels en uitkragende bouwdelen kunnen grote koudebruggen ontstaan. Met onze thermische onderbrekingen leveren wij al decennialang een belangrijke bijdrage aan duurzame en gezonde bouw. Op Building Holland laten wij u verder kennis maken met onze energie-efficiënte productoplossingen.

Samen uitdagingen aangaan?

Onze ervaring leert dat we samen verder komen. Op het gebied van co-creatie heeft Schöck daarom met verschillende partner nieuwe oplossingen bedacht voor onder andere achteraf montage (lees hieronder meer). Heeft u zelf een uitdaging met balkons, galerijen of gevels bij een lopend of aankomend project? Kom dan langs bij ons op de stand, wij gaan de uitdaging graag samen met u aan.

Wat kunt u verwachten?

Op Building Holland presenteren wij onze thermische onderbrekingen voor balkons, galerijen en gevel en tonen we nieuwe mogelijkheden voor achteraf montage:

  • Schöck Isolink® gevelanker: Met deze innovatie brengen wij onze kennis en ervaring naar de gevel. Het Isolink® gevelanker biedt door de bijzondere materiaaleigenschappen van glasvezelcomposiet een optimale thermische isolatie. Daarmee voorkomen wij grote koudebruggen bij geventileerde gevels en betonnen sandwichwanden.
  • Schöck Isokorf®: Onze bewezen Isokorf® technologie voor het oplossen van koudebruggen bij het verankeren van betonnen en stalen bouwdelen. Tevens de basis voor de nieuwe innovatie op het gebied van achteraf montage.
  • Achteraf montage: Het achteraf verankeren van prefab balkons en galerijen wint aan populariteit. De afgelopen jaren hebben wij met Schöck IDock® hier de eerste stappen in gezet. Met onze partners BALQOON en ook VBI hebben we daarnaast hele nieuwe oplossingen ontwikkeld.   

Aanmelden & praktisch informatie

Ontdek alle mogelijkheden bij ons op stand 10.57. Registreer u hier en ontvang een gratis toegangskaart voor Building Holland 2019. Lees hier alle praktisch informatie terug op de website van Building Holland.