Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
ILU_IK_Produktmotiv-Isokorb-KXT-Combar-V3-Punktueller-Anschluss_16z9_FHD.jpg

Thermisch isoleren op hoog niveauMet Schöck Isokorf® technologie

Een thermische brug (koudebrug) is een verbinding in de constructie waar warmtetransmissie plaatsvindt. Bij het verankeren van uitkragen bouwdelen, bijvoorbeeld balkons of galerijen, aan de achterliggende constructie ontstaat zo’n thermische brug. Deze verbinding moet goed geïsoleerd zijn om ervoor te zorgen dat kou van buiten niet naar binnen geleid wordt en schade aan de constructie veroorzaakt. Bij onvoldoende thermisch isolatie neemt het warmteverlies toe en bestaat er kans op vochtige muren en schimmelvorming.

lees meer

Voor een energie-efficiënte verankering

Schöck Isokorf® is een constructief verankeringssysteem dat de bouwdelen thermisch scheidt en daarmee de schadelijke effecten van thermische bruggen minimaliseert. Het Isokorf® element is onderdeel van de constructie en biedt de perfecte oplossing voor het thermisch isoleren van de aansluiting. Het brede productprogramma geeft architecten en constructeurs voor elke toepassing een duurzame oplossing, met behoud van ontwerpvrijheid.

Bij nieuwbouw en renovatie biedt Schöck Isokorf® u de benodigde zekerheid van een hoogwaardige en energie-efficiënte aansluiting van uitkragende bouwdelen.

Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl