Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Wij voorkomen thermische bruggen en contactgeluid

Schöck wereldwijd14 vestigingen, 1.000 medewerkers

Schöck Nederland b.v. is onderdeel van Schöck Bauteile GmBH uit Baden-Baden, Duitsland. Met 14 vestigingen en 1.000 medewerkers wereldwijd zijn wij een internationaal opererende onderneming.

 

lees meer

Schöck staat voor deskundige advisering en betrouwbare producten en diensten. Onze expertise zetten wij in om hoogwaardige en energie-efficiënte oplossingen te ontwikkelen die tegemoetkomen aan de wensen uit de markt. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van verankeringssystemen en wapeningstechniek denken wij graag met onze klanten mee bij complexe vraagstukken.

Met Schöck Isokorf® en Schöck Isolink® als kernproducten bieden wij bewezen en betrouwbare oplossingen voor het thermisch onderbreken van uitkragende bouwdelen en bij sandwichwanden. Om de flexibiliteit in het bouwproces te vergroten ontwikkelden wij daarnaast Schöck IDock®, dé oplossing voor het achteraf verankeren van prefab betonelementen.

Wij investeren voortdurend in de ontwikkeling van onze producten, diensten en medewerkers. Wij stellen dan ook hoge eisen aan onze dienstverlening en hechten veel waarde aan duurzaamheid. In Schöck vindt u een deskundige en ervaren bouwpartner die uw uitdagingen als kansen ziet.

Eberhard Schöck_16z9_FHD.jpg

Men mag niet bij het oude blijven stilstaan. Om succesvol te zijn moet men nieuwe dingen ontwikkelen of bestaande dingen verbeteren.

Eberhard Schöck, oprichter
Innovatie als bedrijfsfilosofie

Technische know-how, toewijding en jarenlange ervaring in de bouwsector zorgen ervoor dat wij innovatief blijven en oplossingsgerichte toepassingen voor onze klanten kunnen ontwikkelen. Onze focus ligt op het ontwikkelen van kant-en-klare productoplossingen die constructief en bouwfysische een meerwaarde hebben. Met Schöck Isokorf® bieden wij sinds jaar en dag een hoogwaardige thermische onderbreking tegen warmteverlies en de nadelige effecten van koudebruggen bij uitkragende bouwdelen. Als wereldwijde marktleider in thermische onderbrekingen streven wij met Schöck Isokorf® naar de beste en hoogst haalbare thermisch isolatie in elke situatie: nieuwbouw en renovatie, beton en staal.

Onze innovatiekracht en ervaring hebben wij daarnaast ingezet om voor andere bouwsituaties een duurzame en doeltreffende oplossing te ontwikkelen. Met Schöck ComBAR® en Schöck Thermoanker bieden wij onze klanten een unieke glasvezelwapening voor wapening in beton en bij sandwichwanden. Schöck Tronsole® voorkomt hinderlijk contactgeluid en Schöck IDock® maakt het mogelijk bouwdelen achteraf te monteren. Met de technologie van Schöck heeft u altijd een passend antwoord op uw vraagstuk. 

Service als passie

Bij hoogwaardige producten en diensten hoort een kwalitatieve dienstverlening. Wij gaan verder dan alleen het leveren van uitstekende producten. Met onze Schöck Services bieden wij u uitgebreide ondersteuning gedurende het hele bouwtraject. Van het voorlopig ontwerp tot en met de oplevering kunt u vertrouwen op de dienstverlening van Schöck.

Commitment
Schöck en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Met de oprichting van de Eberhard-Schöck-Stichting in 1992 heeft Eberhard Schöck laten zien dat niet alleen de economische winst voor hem en zijn familie telt. De stichting ondersteunt tal van maatschappelijke projecten en financiert deze vanuit de winstuitkering.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor de Schöck onderneming van groot belang, evenals de bescherming van het milieu en kwaliteitsmanagement.

Zekerheid van werk, gezondheid en bescherming

Onze medewerkers en onze omgeving zijn ons belangrijkste kapitaal. Daarom investeren wij in onze medewerkers met scholing en een gezonde werkomgeving en nemen wij extra milieumaatregelen. Onze producten worden uitsluitend van milieuvriendelijk materialen gemaakt en zetten we ons in voor het reduceren van energieverbruik.

Eberhard-Schöck-Stichting en de Schöck-Familie-Stichting

Met de Eberhard-Schöck-Stichting en de Schöck-Familie-Stichting zetten we ons maatschappelijk in. Een groot gedeelte van de ondernemingswinst wordt gebruikt voor maatschappelijke projecten in Europa, maar ook in Afrika. Zo ondersteunen wij mensen wereldwijd en proberen wij een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Sponsoring

Bij onze sponsoring activiteiten leggen wij de focus op sport. Sporten is gezond, verbindt mensen jong en oud en draagt bij aan de saamhorigheid. Naast onze eigen sportieve activiteiten, zoals de Alpe d’HuZes, sponseren wij lokale verenigingen en evenementen.