Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Schöck Tronsole® type Q - Contactgeluid isolatie element tussen een wenteltrap en wand

Schöck Tronsole® type Q

Schöck Tronsole® is een akoestische onderbreking ter voorkoming van hinderlijk contactgeluid in het trappenhuis. Schöck Tronsole® type Q onderbreekt de aansluiting van een wenteltrap aan de wand van het trappenhuis akoestisch. Dankzij de afmetingen is de compacte Tronsole® type Q eenvoudig in te bouwen in de trap.

 

lees meer

De draaibare deuvel kan aangepast worden aan de helling van de trap en is daardoor makkelijker te wapenen en in te bouwen. De draaibare oplegging is door de messing en groef simpel te stellen en past zich hierdoor goed aan de helling en de langswapening aan, waarmee de inbouw sterk wordt vereenvoudigd. De ophangwapening is vooraf gemonteerd in de huls en biedt daarmee meer zekerheid.

Tronsole® type Q is voorzien van een technische goedkeuring van het DIBt en kan worden toegepast tot een voegbreedte van 100 mm en trapdikte tot 120 mm.

Highlights
Voorkom geluidshinder

Tronsole type Q met Elodur® elastomeeroplegging biedt een hoogwaardige en effectieve akoestische onderbreking.

Eenvoudige inbouw

De draaibare deuvel is makkelijk aan te passen aan de helling van de trap en daarmee eenvoudig te wapenen en in te bouwen.

Compact

Het element is zeer compact uitgevoerd en daarmee eenvoudig te hanteren.

Schöck Elodur®
Schöck Elodur® - Speciaal ontwikkelde elastomeeroplegging isoleert het contactgeluid

Schöck Elodur® is een speciaal ontwikkelde elastomeeroplegging en een wezenlijke component van het Schöck Tronsole® systeem. Dankzij een aangepast ontwerp en vormgeving is de contactgeluid vermindering met Schöck Tronsole® nog verder verbeterd. Tegenover vergelijkbare opleggingen is de Schöck Tronsole® met Elodur® oplegging ongeveer 10 dB stiller. Dat is maar liefst een halvering van de waarneembare geluidssterkte.

Downloads
Inbouwhandleidingen
Inbouwhandleiding Schöck Tronsole® type Q
pdf, 8,67 MB (18.05.2020)
Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl