Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Schöck Tronsole® type L - Contactgeluid isolatie van de voeg tussen trap en wand

Schöck Tronsole® type L

Schöck Tronsole® type L maakt het contactgeluidsisolatie programma compleet. Alleen wanneer alle voegen tussen de traphuiswand en de trap of het bordes en/of verdiepingsvloer vrij van vervuiling blijven, is er sprake van een optimale contactgeluidisolatie. De hoge isolatiewaarden van het Tronsole® systeem wordt onder andere bepaald door het toepassen van type L in het voegbereik van de trap. Hiermee worden geluidsbruggen verder teruggebracht.

lees meer

Schöck Tronsole® type L heeft een kleefband over de gehele lengte van het element voor een snelle, eenvoudige en veilige montage. Het element is leverbaar in hoogten van 420 mm en 250 mm voor een optimale aanpassing aan standaard trap en bordes en/of verdiepingsvloer dikten. Tronsole® type L is geschikt voor toepassing bij vluchtwegen.

Highlights
Voorkom geluidshinder

Tronsole type L met Elodur® elastomeeroplegging biedt een hoogwaardige en effectieve akoestische onderbreking.

Eenvoudige inbouw

Door de kleefband over de gehele lengte is Tronsole® type L zeer snel, eenvoudig en veilig in te bouwen.

Optimale aanpasbaarheid

Beschikbaar in hoogten van 420 mm en 250 mm voor optimale aanpassing aan de standaard dikte van trap, bordes en/of verdiepingsvloer.

Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl