Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Schöck Tronsole® type F - Contactgeluid isolatie element tussen prefab trap en bordes of verdiepingsvloer

Schöck Tronsole® type F

Schöck Tronsole® is een akoestische onderbreking ter voorkoming van hinderlijk contactgeluid in het trappenhuis. Schöck Tronsole® type F zorgt voor een effectieve contactgeluid isolatie tussen een prefab trap en het bordes of de verdiepingsvloer. Tronsole® type F scheidt de trap volledig van het bordes of de verdiepingsvloer en minimaliseert hiermee geluidslekken.

 

lees meer

Het vouw-scharnier zorgt voor een stabiele en eenvoudige verwerking. Met geïntegreerde kleefband is het Tronsole® type F gemakkelijk aan de prefab trap te bevestigen, zodat het product bij verplaatsen van de trap niet verschuift. Het element is beschikbaar in brandwerendheidsklasse REI90.

Tronsole® type F is beschikbaar in 5 standaardlengten: 1.00m, 1.10m, 1.20m, 1.30m en 1.50m en daarbij eenvoudig op maat te knippen om verspilling te voorkomen.

Highlights
Voorkom geluidshinder

Tronsole type F met Elodur® elastomeeroplegging biedt een hoogwaardige en effectieve akoestische onderbreking.

Eenvoudige inbouw

Het vouw-scharnier en de geïntegreerde kleefband maken het element zeer eenvoudig te verwerken en te bevestigen.

Efficiënt

Met de 5 standaardlengten en de mogelijkheid het element op maat te knippen wordt verspilling voorkomen en een efficiënte verwerking bereikt.

Schöck Elodur®
Schöck Elodur® - Speciaal ontwikkelde elastomeeroplegging isoleert het contactgeluid

Schöck Elodur® is een speciaal ontwikkelde elastomeeroplegging en een wezenlijke component van het Schöck Tronsole® systeem. Dankzij een aangepast ontwerp en vormgeving is de contactgeluid vermindering met Schöck Tronsole® nog verder verbeterd. Tegenover vergelijkbare opleggingen is de Schöck Tronsole® met Elodur® oplegging ongeveer 10 dB stiller. Dat is maar liefst een halvering van de waarneembare geluidssterkte.

Downloads
Inbouwhandleidingen
Inbouwhandleiding Schöck Tronsole® type F
pdf, 1,45 MB (18.05.2020)
Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl