Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Schöck Tronsole® type B - Contactgeluid isolatie element tussen trap en vloer

Schöck Tronsole® type B

Schöck Tronsole® is een akoestische onderbreking ter voorkoming van hinderlijk contactgeluid in het trappenhuis. Schöck Tronsole® type B is een akoestische onderbreking ter plaatse van de voet van een trap met de vloer. Het element is toepasbaar bij prefab trappen en in het werk gestorte trappen.

lees meer

De geïntegreerde kleefband zorgt voor een snelle, eenvoudige en veilige montage van het prefab element. De Schöck Tronsole® type B is beschikbaar in 4 standaardlengten en 2 standaardbreedtes en eenvoudige op maat te knippen om verspilling te voorkomen. In combinatie met Tronsole® type F kan de voeg met brandwerendheidsklasse REI90 aangesloten worden.

Highlights
Voorkom geluidshinder

Tronsole type B met Elodur® elastomeeroplegging biedt een hoogwaardige en effectieve akoestische onderbreking.

Eenvoudige verwerking

De geïntegreerde kleefband maakt dat Tronsole® type B eenvoudige, snelle en veilige montage van het prefab element.

Efficiënt

Met 4 standaardlengten en 2 standaardbreedtes en de mogelijkheid het element op maat te knippen wordt verspilling voorkomen en een efficiënte verwerking bereikt.

Schöck Elodur®
Schöck Elodur® - Speciaal ontwikkelde elastomeeroplegging isoleert het contactgeluid

Schöck Elodur® is een speciaal ontwikkelde elastomeeroplegging en een wezenlijke component van het Schöck Tronsole® systeem. Dankzij een aangepast ontwerp en vormgeving is de contactgeluid vermindering met Schöck Tronsole® nog verder verbeterd. Tegenover vergelijkbare opleggingen is de Schöck Tronsole® met Elodur® oplegging ongeveer 10 dB stiller. Dat is maar liefst een halvering van de waarneembare geluidssterkte.

Downloads
Inbouwhandleidingen
Inbouwhandleiding Schöck Tronsole® type B
pdf, 6,03 MB (18.05.2020)
Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl