Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
ILU_TR_Produktmotiv_Tronsole_16z9_FHD.jpg

Schöck Tronsole®De stilte keert terug

Stilte is een basisbehoefte. Zeker in deze tijd van hectiek en geluidsoverlast verlangen mensen steeds meer naar rust en ontspanning. Het voorkomen van hinderlijk contactgeluid in gebouwen is daarom geen overbodige luxe, maar een absolute behoefte.

lees meer

Contactgeluid voorkomen in trappenhuizen

In het bijzonder in trappenhuizen van appartementsgebouwen is rekening houden met contactgeluid erg belangrijk. Het lawaai is daar zeer nadrukkelijk aanwezig in een ruimte waar bewoners en bezoekers dagelijks gebruik van maken. Bij het ontwerpen van trappenhuizen is het daarom extra belangrijk aandacht te besteden aan contactgeluidisolatie.

Geluidsisolatie op hoog niveau

Het complete contactgeluid isolatie productprogramma van Schöck biedt een effectieve totaaloplossing voor trappenhuizen. De verschillende productvarianten zijn perfect op elkaar afgestemde en zorgen voor rust bij rechte en wenteltrappen. Met Schöck Tronsole® worden trappenhuizen op een snelle, kostenbesparende en betrouwbare wijze geïsoleerd tegen contactgeluid. Het systeem biedt:

  • De zekerheid van een hoge kwaliteit en optimale isolatie bij het ontwerpen en bouwen van trappen 
  • Kant-en-klare producten voor een eenvoudige en veilige verwerking
  • Het systeem dicht ook de voegen af, waardoor deze schoon blijven en er ook hier geen geluidsbruggen ontstaan. 
Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl

Trapsystemen