zoeken

Schöck Thermoanker H

Schöck Thermoanker H - Voor ondersteunde in de kern geïsoleerde sandwichwanden

Schöck Thermoanker H (TA-H) is een uit glasvezel vervaardigt verankeringselement en afstandshouder voor ondersteunde sandwichelementen. Het element isoleert thermisch en is uitgevoerd met schuine staafeinden.

Bij ondersteunde in de kern geïsoleerde sandwichwanden wordt TA-H horizontaal ingebouwd. Het Thermoanker H element neemt daarbij de horizontale windbelasting op.

Vanwege het slimme ontwerp en de cilindrische geometrie is het Thermoanker H eenvoudig in te bouwen en vrij te positioneren. Het element zorgt daarmee voor een efficiënte productie van ondersteunde sandwichwanden.

Schöck Thermoanker H is door het PassivHaus Institut in Darmstadt (DE) gecertificeerd als “passiefhuis component” in de categorie “gevelankers”.

Highlights

Eenvoudige en veelzijdige inbouw

Thermoanker is een afstandshouder en trekanker in één en zeer eenvoudig in te bouwen en te verwerken in combinatie met elk type isolatiemateriaal.

Optimale thermische isolatie

Zeer gunstige bouwfysische eigenschappen en thermische isolerend, waardoor er geen warmtetransmissie vindt plaats en hoge hoge Rc-waarden worden bereikt.

Bijzondere eigenschappen

Glasvezel is naast thermisch isolerend ook corrosiebestendig. Hierdoor is Thermoanker ook toe te passen bij lagere betondekkingen.

Downloads

Brochures

Brochure Schöck Thermoanker

pdf, 526,31 KB (07.02.2017)
Certificaten

KOMO attest K92424/01 Schöck Thermoanker

pdf, 414,01 KB (07.09.2016)

Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: techniek@schock.nl