Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Schöck_background_72dpi.jpg

Uw verbinding in de gevelSchöck Inside

Al meer dan 30 jaar is Schöck met haar Isokorf® technologie dé specialist op het gebied van isoleren en verankeren van vooral balkons en galerijen. Met de Isolink® technologie zijn we ook een toonaangevende partner op het gebied van thermische isolatie in de gevelbranche. Isolink® maakt deel uit van verschillende concepten en co-creaties zoals VECO®-Isolink® en ThermoFrame®. Ook het leveringsprogramma van GIP is onder Schöck GevelLink verkrijgbaar.

lees meer

Een optimaal geïsoleerde gevel zonder thermische lekken

Isolink® is een totaal nieuwe benadering van gevelverankeringstechniek op basis van glasvezelcomposiet. Met deze oplossing heeft u als ontwerper en bouwer nu de zekerheid van een optimaal geïsoleerde gevel zonder thermische lekken.

  

Co-creatie leidt tot innovatie

Schöck GevelLink blijft innoveren en gaat graag nieuwe samenwerkingen aan. Door know-how en technologie te bundelen kunnen we investeren in nieuwe toepassingen die gericht zijn op toekomstig gebruik. Met de Schöck Isolink® verankeringssystemen zijn onze klanten verzekerd van betrouwbare verankeringssystemen met de beste thermische prestaties. Heeft u een goed idee voor een nieuwe co-creatie of wilt u graag ideeën uitwisselen? We komen graag met u in contact!

gui/common/leave_empty

Vul de met een * gekenmerkte velden in vóór het verzenden. Hartelijk dank.

Benieuwd wat Schöck GevelLink voor u kan betekenen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl

Schöck GevelLink heeft diverse merken in huis met geveloplossingen voor ieder project. Neem contact met ons op om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.