Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Rotterdam, NL

Zalmhaven Rotterdam

BIL_REF_NL-Rotterdam_Zalmhaven-Bild1_16z9_FHD.jpg

Foto: © Dam & Partners - Woontorens Zalmhaven I, II en III 

BIL_REF_NL-Rotterdam_Zalmhaven-Bild2_16z9_FHD.jpg

Foto: © KAAN Architecten - Woontorens Zalmhaven II en III worden verankerd met Schöck Isokorf® T

Het project Zalmhaven in Rotterdam kent in totaal drie woontorens, waarbij de hoogste 215 meter wordt. Schöck levert Isokorf® T elementen voor meerdere balkonaansluitingen.

Het project Zalmhaven bestaat uit meerdere gebouwen: Zalmhaven I, II en III. De wolkenkrabber (Zalmhaven I) wordt in totaal 215 meter hoog en daarmee de hoogste in de Benelux. De wolkenkrabber wordt vergezeld door twee aangrenzende woontorens (Zalmhaven II en III) en laagbouw. Het volledige Zalmhaven project bevat in totaal 452 appartementen en penthouses en 33 herenhuizen.

De balkons van de woontoren Zalmhaven II en III worden aangesloten en thermisch onderbroken met Schöck Isokorf® T elementen. In totaal gaat het om 194 balkons die worden uitgevoerd met Isokorf® T type K met 80 mm isolatiedikte. Sommige balkons worden achteraf gemonteerd met Schöck IDock®, waardoor er meer flexibiliteit in de planning ontstaat. Alle balkons worden door onze engineers uitgewerkt en doorgerekend voor een optimale balkonverankering.

Architecten

Dam & Partners 
KAAN Architecten

Aannemer

BAM bouw en techniek

Prefab

Geelen Beton