Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Schöck certificaat ‘Investor in People’

Tijdens de Internationale Bouwbeurs 2009 te Utrecht is aan Schöck Nederland b.v. het certificaat ‘Investor in People’ uitgereikt. Schöck Nederland is het eerste bedrijf in de Nederlandse bouwwereld dat zich Investor in People (IiP) mag noemen.

Tijdens de Internationale Bouwbeurs 2009 te Utrecht is aan Schöck Nederland b.v. het certificaat ‘Investor in People' uitgereikt. Schöck Nederland is het eerste bedrijf in de Nederlandse bouwwereld dat zich Investor in People (IiP) mag noemen. Met het IiP-certificaat toont Schöck aan, dat het werkt met een praktische structuur, waarin de doelstellingen van de organisatie en de verwachtingen en wensen van de medewerkers over hun groeimogelijkheden, op elkaar zijn afgestemd.

Deze bedrijfsvoering is door middel van een stappenplan geïntegreerd in de organisatie, met hulp van TNO Management Consultants en Schellens Consultancy P&O. De structuur leidt tot een jaarlijkse cyclus van plannen - uitvoeren - beoordelen. Schöck is erin geslaagd om deze structuur om te zetten in een cultuur van leren en continu verbeteren.

Het officiële IiP-assessment toetste deze structuur en cultuur bij Schöck aan de hand van de 10 indicatoren uit de IiP-standaard. Het zijn niet de stapels papieren, maar de beleving van de medewerkers die gelden als bewijslast tijdens het assessment. Dit onderscheidt IiP van andere kwaliteitsmodellen.

Een cultuur van leren, ontwikkelen en vooruitgang sluit naadloos aan op de visie van Schöck als onderneming die zich kenmerkt door haar productinnovaties. Het ontwikkelen van mens en organisatie is hier onlosmakelijk mee verbonden. Het IiP-certificaat houdt Schöck scherp.

Over Schöck
Schöck Nederland b.v. in Apeldoorn is de Nederlandse technische verkoopmaatschappij van Schöck-BT GmbH uit Baden-Baden. Schöck is gespecialiseerd in de ontwikkeling, engineering en verkoop van innovatieve systemen voor de bouw op het gebied van wapeningstechniek en betontechniek. Het doel is voortdurend producten te ontwikkelen die bijdragen aan kwaliteitsverbetering en rationalisering in de bouw. Schöck concentreert zich hierbij op bouwfysische en statisch-constructieve toepassingen.

Dit persbericht en beeldmateriaal is op te vragen via marketing@schock.nl