Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Efficiënte oplossing voor waterkering in Isokorf®-detail

News_Presse_Liquid_Rubber_IMG_1560_rt_NL_470x260px_RGB_Newsseite
Detailaansluiting_KST_Liquid_Rubber_72dpi
Schöck Nederland gaat samenwerken met Liquid Rubber®.


Voor toepassing bij verschillende typen Schöck Isokorf® elementen gaat Schöck samenwerken met Liquid Rubber Europe (LRE Coatings b.v.). Deze firma biedt met het gelijknamige product een eenvoudig toepasbaar en efficiënte oplossing voor de waterkering in aansluitdetails.

Schöck houdt zich al langer bezig met het vraagstuk van waterkering binnen details waarin de Isokorf® koudebrug onderbrekingssystemen worden toegepast. Met name in situaties waar het bouwdeel (bv. balkon) achteraf verankerd wordt, speelt het oplossen van mogelijke problemen met de waterkering een rol. Hierin zijn in tegenstelling tot een geprefabriceerd betonelement geen voorzieningen getroffen voor de afwatering.

Met Liquid Rubber® is er een snelle en breed toepasbare oplossing beschikbaar. Liquid Rubber® is een vloeibare rubber dat zich nagenoeg aan alle ondergronden hecht en eenvoudig aan te brengen is. Het rubber is op elk aansluitdetail toe te passen en wordt rondom het Schöck Isokorf® element aanbracht. Na het uitharden van het rubber is de aansluiting volledig waterdicht.

Naast het bieden van een betrouwbare oplossing voor thermische bruggen, wil Schöck ook een flexibele en efficiënte oplossing bieden voor de waterdichtheid. In Liquid Rubber Europe heeft Schöck Nederland een partner gevonden die kan helpen bij de veelvoorkomende problematiek van waterkering en tevens bijdraagt aan ons motto "eenvoudig beter bouwen".

Downloads
Persbericht_Liquid_Rubber_Schock_def.pdf
pdf, 2,94 MB
Persbericht_Liquid_Rubber_Schock_def_TXT.docx
docx, 85,95 KB
300dpi-205.zip
zip, 4,35 MB
72dpi-204.zip
zip, 4,35 MB