Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Syllen_Stockholm_72dpi.jpg

Syllen, residential complex, Stockholm, SE

Over Schöck GevelLinkDe totaaloplossing voor uw Gevelsysteem

Schöck GevelLink is het platform waar ons productprogramma met verankeringssystemen voor de gevel onder één dak verkrijgbaar is. Inclusief ontwerp, engineering en levering vanuit eigen productie. Op basis van onze Isolink® technologie bieden we hoogwaardige verankeringssystemen met de beste thermische prestaties. Schöck GevelLink beschikt over een team dat verder kan helpen bij technisch complexe uitdagingen en graag meedenkt in oplossingen van de klant.

lees meer

Investeren in een duurzame toekomst

Gebouwen moeten steeds duurzamer zijn en mensen facilitairen in een gezonde, veilige en comfortabele omgeving. Daarom moeten we zoeken naar nieuwe intelligente en energie-efficiënte systemen die niet alleen de prestaties leveren die nu nodig zijn, maar die voorbereid zijn op toekomstig gebruik. Door co-creaties aan te gaan, kunnen we krachten bundelen en een innovatief productprogramma in de markt zetten.

Schöck

Schöck GevelLink is opgericht door Schöck Nederland B.V. Schöck is met haar bewezen Isokorf® technologie sinds jaar en dag markleider op het gebied van balkonverankering met koudebrugonderbrekingen. Met Isolink® heeft Schöck ook een compleet nieuwe verankeringstechniek ontwikkeld voor geventileerde gevels. Door gebruik te maken van glasvezelcomposiet (Combar®) wordt een koudebrugprobleem in de gevel opgelost dat jarenlang onopgemerkt is gebleven. Schöck GevelLink is nu het one-stop one-shop platform met alle producten, co-creaties en leveringsprogramma’s voor de gevel onder één dak.

Benieuwd wat Schöck GevelLink voor u kan betekenen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl

Schöck GevelLink heeft diverse merken in huis met geveloplossingen voor ieder project. Neem contact met ons op om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.