Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
ILU_NOV_Produktmotiv_Novomur_16z9_FHD.jpg

Schöck Novomur®Thermisch geïsoleerde funderingen

Bouwen op een gezonde basis met Schöck Novomur®. De aansluiting van dragende muren op de fundering zijn een kritisch punt bij de thermische isolatie van gebouwen. Hier ontstaat een grote thermische brug (koudebrug) waardoor meer warmteverlies plaatsvindt en het risico op vocht en schimmelvorming toeneemt. Schöck Novomur® is een dragend thermische isolerend en waterwerend element. Daarmee biedt het Novomur® de perfecte, energie-efficiënte oplossing bij funderingen.

lees meer

Isoleren van de grond af

Schöck Novomur® en Schöck Novomur® Light bieden een koudebrugvrije oplossing bij een- en meergezinswoningen. Het element wordt direct ingebouwd bij de eerste rij bouwstenen, tussen het fundament en de binnen- en buitenmuren. Daarmee voorziet Novomur® in een doeltreffende thermische isolatie van de grond af.

Het unieke van Schöck Novomur® is de combinatie van hoge opneembare drukkrachten met zeer goede warmte-isolerende eigenschappen. Het element heeft standaardlengte van 750 mm en is leverbaar voor muurdikten van 115 mm, 150 mm, 175 mm, 200 mm en 240 mm.

Schöck Novomur® is de sterke basis voor uw bouwwerk!

Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl

Highlights
Schöck Novomur® - thermisch isoleren bij een- en meergezinshuizen
Constructief

Schöck Novomur® heeft een hoge draagkracht. Een constructieve oplossing voor eengezinswoningen met Schöck Novomur® Light en voor meergezinswoningen met Schöck Novomur®.

Eenvoudig verwerkbaar:

Snel en eenvoudig te plaatsen en verwerken. Het element hecht daarnaast uitstekend aan alle soorten mortel.

Thermische isolatie

Uitstekende thermisch isolerend. Reduceert energiekosten en voorkomt thermische bruggen, warmteverlies en bouwschade door vocht en schimmel.

Downloads
Technische Informatie
Technische Informatie Schöck Novomur® / Novomur® light
pdf, 1,87 MB (28.07.2017)
Brochures
Brochure Schöck Novomur®
pdf, 797,01 KB (13.02.2019)