Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Wij zijn Isokorf® Ons antwoord op EPC 0,4

News_Wij_zijn_Isokorf_02_2015_NL_470x260px_RGB_Newsseite
Schöck introduceert de nieuwe generatie Schöck Isokorf® XT. Met 25% hogere thermische isolatie ons antwoord op de EPC 0,4.

Het nieuwe Isokorf® XT element heeft een isolatiedikte van 120 mm en is doorontwikkeld om een verbeterde thermische isolatie te bieden. Het nieuwe HTE Compact drukelement bestaande uit ultra hoge sterkte beton is kleiner en leidt hierdoor tot nog betere isolatie bij gelijkblijvende constructieve prestaties. Daarnaast zijn de overige onderdelen zoals de staven en de speciale beugel van de Schöck Isokorf® XT verder geoptimaliseerd. Door deze aanpassingen wordt bij vrij uitkragende balkons een verbetering van de equivalente warmtegeleidingscoëfficiënt van 25 procent bereikt.

Bij de nieuwe generatie Schöck Isokorf® XT zijn de ervaringen en wensen van onze klanten vertaald naar de nieuwe productrange. Zo sluiten de constructieve prestaties beter aan bij de wensen uit de markt. Dit biedt niet alleen bouwfysische, maar ook economische voordelen.

Met de nieuwe generatie hebben architecten en constructeurs een bouwfysisch geoptimaliseerd element tot hun beschikking, welke volledige ontwerpvrijheid toestaat en voldoet aan de EPC 0,4.

Kom meer te weten op onze speciale website: www.wij-zijn-isokorf.nl