Update coronacrisis Volledige productassortiment blijft beschikbaar

Zoals u wellicht heeft gehoord, neemt de Duitse regering extra quarantainemaatregelen om de uitbraak van het virus tegen te gaan. Belangrijk voor ons om te melden is dat de grens tussen Duitsland en Nederland voor vrachtwagenchauffeurs en ander goederenvervoer niet dichtgaat. Hierdoor zal de levering vanuit onze productiefabrieken geen hinder ondervinden en kunnen we de Nederlandse markt goed blijven bevoorraden. We zullen er alles aan doen om ook in deze moeilijke tijd de service te verlenen die u van ons gewend bent.

We houden de situatie nauwlettend in de gaten en zullen u tijdig informeren wanneer wijzigingen optreden. Uiteraard blijven we de maatregelen vanuit de overheid (RIVM) opvolgen. Dit betekent dat bijna alle collega’s thuiswerken en dat we bezoek bij ons op kantoor of bij klanten vervangen door telefonisch overleg en video-conferencing.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.