Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Schöck opnieuw gecertificeerd Nieuwe standaard IiP

News_Investors_in_People_NL_470x260px_RGB_Newsseite
Schöck Nederland heeft succesvol het nieuwe Investors in People assessment afgesloten en is daarmee opnieuw gecertificeerd.

In 2015 heeft Investors in People (IiP) een nieuw raamwerk geïntroduceerd voor "People Management". Binnen dit raamwerk zijn nieuwe, internationale standaards beschreven voor het toetsen van mensgericht werken binnen organisaties. Na een eerder assessment medio 2015, is begin december nogmaals een assessment afgenomen. Met het tweede assessment is Schöck nu ook volgens de nieuwe standaards voor people management gecertificeerd.

Investors in People richt zich op het permanent verbeteren van de organisatie door te investeren in medewerkers. Aspecten als MVO, duurzame inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke thema's binnen IiP. Schöck kiest er uitdrukkelijk voor om haar HR-beleid door een externe organisatie officieel te laten toetsen. De IiP benadering biedt hiervoor een zeer goede mensgeoriënteerde methode gericht op continue verbetering.

Met het in ontvangst nemen van het certificaat mag Schöck zich ook de komende drie jaar met trots een Investors in People organisatie noemen.