Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Schöck lanceert nieuwe website Nieuw modern design

160738_Bbea_Headerbild_Newsletter_Internet_Relaunch_DE_16z9.jpg
De laatste maanden is op de achtergrond hard gewerkt aan de website. En met succes! Veel plezier bij het ontdekken van onze nieuwe website.

De meest opvallende verandering is natuurlijk het ontwerp, waarbij we hebben gekozen voor een modern design. Daarnaast hebben we de manier van navigeren door de website geoptimaliseerd met uitklapbare menu’s en zoals tegenwoordig gewenst: meer scrollen dan klikken.

De pagina’s worden daarmee langer en bevatten meer informatie, waardoor u sneller de juiste en meest belangrijke informatie vindt. Het hoofdmenu blijft bij het scrollen altijd in beeld, waardoor u eenvoudig naar andere pagina’s navigeert vanaf elke plek op de website. De verschillende productpagina’s hebben we ook opnieuw opgebouwd.

Naast de productinformatie heeft u op dezelfde pagina ook direct toegang tot nieuws, video’s, referenties en downloads. We hopen dat u even enthousiast bent over de nieuwe website als wij! We zijn benieuwd naar uw mening en wensen u veel plezier met het ontdekken van de website.