Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Schöck lanceert Isolink® Bezoek GEVEL 2018

BIL_Logo_Gevel_2018_16z9_FHD.svg
Van 23-25 januari neemt Schöck deel aan de GEVEL 2018 beurs en lanceert dan een totaal nieuwe innovatie voor de geventileerde gevel: Schöck Isolink®.

Dit jaar neemt Schöck voor het eerst deel aan de tweejaarlijkse GEVEL-beurs in Ahoy Rotterdam. Veel producenten en leveranciers van gevelsystemen, bekledingen, verankeringen en slimme technologieën zijn hier verzameld. Daarmee is de GEVEL-beurs een van de belangrijkste evenementen in de gevelbranche. Voor Schöck een mooi moment om haar nieuwe oplossing voor de geventileerde gevel te introduceren.

Nieuwe productinnovatie

De afgelopen jaren is hard gewerkt aan een oplossing voor koudebruggen in de geventileerde gevel. Met onze expertise op het gebied van thermische onderbrekingen hebben we deze kennis nu naar de gevel gebracht. Tijdens GEVEL 2018 lanceert Schöck met Isolink® een oplossing die thermische lekken in de gevel tegengaat.

Het nieuwe gevelanker vervangt de stalen of aluminium verankering bij het aansluiten van geventileerde gevels. Door onze Combar® glasvezelcomposiet als basis te gebruiken hebben we een uiterst energiezuinig anker ontwikkeld. De thermische isolerende eigenschappen van glasvezel bieden veel voordelen voor de constructie. Zo worden koudebruggen voorkomen en voldoen geventileerde gevels eenvoudig aan de isolatie-eisen. Daarnaast zorgt de uitstekende isolerende werking van het gevelanker ervoor dat in de meeste gevallen minder isolatiemateriaal nodig is en daardoor de gevel slanker uitgevoerd kan worden.

Meer weten?

Bezoek ons op stand 01.D010 tijdens GEVEL 2018 om meer te weten te komen over hoe u gevels duurzamer, energiezuiniger en slimmer kunt ontwerpen en bouwen. Lees ook ons persbericht over Isolink®

Onze adviseurs zijn elke beursdag op de stand aanwezig van 11.00-17.00 uur en op woensdag tot 20.00 uur. Kijk op de website van GEVEL 2018 voor meer informatie over de beurs en routebeschrijving.

Gratis toegang

Registreer u nu en bezoek GEVEL 2018 helemaal gratis. Maak gebruik van onze speciale registratielink om uw toegangskaart te bemachtigen. Wij zien u graag van 23 tot 25 januari!