Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Schöck investeert in mensen Accreditatie Investors in People

News_Investors_in_People_NL_470x260px_RGB_Newsseite
Schöck Nederland heeft met succes het Investors in People assessment afgesloten en daarmee de certificering verlengt.

Investors in People (IiP) richt zich op het permanent verbeteren van de organisatie door te investeren in medewerkers. Aspecten als MVO, duurzame inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke thema's binnen IiP.

Schöck kiest er uitdrukkelijk voor om haar HR-beleid door een externe organisatie officieel te laten toetsen. De IiP benadering biedt hiervoor een zeer goede mensgeoriënteerde methode gericht op continue verbetering.

Arjan Westra, directeur van Schöck Nederland: "Samen groeien we als mens en als organisatie door ons kwetsbaar op durven te stellen en te verbinden met IiP. Schellens Consultancy mag hierbij zeker niet onvermeld blijven. Met hen vinden wij steeds weer nieuwe manieren om actief een modern personeelsbeleid vorm te geven".

Met het in ontvangst nemen van het certificaat mag Schöck zich ook de komende drie jaar met trots een Investors in People organisatie noemen.