Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Schöck introduceert online portaal Offerte in slechts enkele klikken!

Schöck portaal mock-up (1920x1080).jpg
Schöck introduceert een online portaal waarmee klanten nu zelf in enkele stappen balkons, dakplaten, luifels en gevelbanden kunnen samenstellen.

Na het verzenden van de offerteaanvraag brengt Schöck binnen drie werkdagen een vrijblijvende offerte uit. De configurator stelt Schöck in staat om sneller op nieuwe aanvragen te reageren. De calculatie kan hierdoor meteen van start gaan, wat veel tijdswinst oplevert voor de klant.

Sneller offreren

Met het nieuwe Schöck Portaal kunnen klanten binnen hun eigen projectomgeving de gewenste prefab elementen samenstellen. Doordat gegevens zoals de betonkwaliteit, brandwerendheid en gevolgklasse door de klant vooraf al zijn vastgelegd, kan het engineersteam de offerte sneller uitwerken. De gegevens worden uiteraard uitvoerig gecontroleerd en vertaald in een aanbieding. Het gebruik van het online portaal scheelt veel onderlinge correspondentie, verreist minder inspanning van de klant en Schöck en is bovendien minder foutgevoelig. Vooral uniek aan het systeem is de gebruiksvriendelijkheid, het overzicht en de snelheid waarmee de producten samengesteld worden.

Digitalisering

De ontwikkeling van het Schöck Portaal is een belangrijke stap in de verdere digitalisering binnen Schöck. Het nieuwe offertesysteem is 100% webbased, waardoor de klant op ieder moment een offerte kan aanvragen. Met Schöck Portaal wil Schöck vooral haar dienstverlening verder verrijken en de klant een unieke ervaring geven. De tool biedt ook nieuwe mogelijkheden om klanten op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de producten Schöck.

Benieuwd hoe het portaal werkt?

Het Schöck Portaal werkt volgens een helder stappenplan. Allereest maakt u een nieuw account aan en voegt u uw eerste project toe. Binnen het project kunt u vervolgens in drie stappen de elementen configureren. Door gegevens zoals de geometrie en de belasting vooraf vast te leggen, ontvang u binnen drie werkdagen de vrijblijvende offerte. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk onze instructievideo en ga aan de slag via www.schockportal.nl.

Privacy

Alle gegevens die u opslaat worden enkel door Schöck gebruikt om de offerte uit te werken. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden en zorgvuldig verwerkt, conform de wettelijke regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).