Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Schöck 50 jaar feest Gevierd op vrijdag 20 juli

News_Fest_470x260px_RGB_Newsseite
News_Essen_470x260px_RGB_Newsseite
News_Afbeelding_470x260px_RGB_Newsseite
Het werd groots gevierd met alle collega's en hun partners wereldwijd in het mooie Baden-Baden in Duitsland.

De Nederlandse afdeling vertrok vrijdagochtend richting Baden-Baden.  Na de bezichtiging van de Schöck fabriek en een bezoek aan het net geopende Schöck museum, startte het officiële feest dat op de paardenrenbaan van Baden- Baden plaatsvond. Na de toespraak van de algemeen directeur startte de paardenrenrace. Zichtbaar onder de indruk van de grote opkomst op zijn jubileumfeest hield Eberhart Schöck, de oprichter, een toespraak waarna iedereen naar binnen kon voor een zeer goed verzorgd diner. Genoeg entertainment ook tijdens het diner; een vrouwelijk saxkwartet, een jazz band, Braziliaanse danseressen met drumband en een goochelaar luisterden de avond op. Na het diner ging het feest verder in een grote danszaal. Een live band stond al te spelen met een repertoire van oude en nieuwe hits. Het officiële gedeelte werd afgesloten met een vuurshow en aansluitend een groots vuurwerk.

Schöck Nederland verbleef tm zondag in Baden-Baden. Het programma bestond voor de rest van het weekend uit een stadswandeling, er werd geluncht in het oude kasteel boven de stad. En toevallig kwam daar nog even de heer Schöck met zijn vrouw voorbij! Na de lunch een wijnproeverij en de avond werd afgesloten met een diner en karaoke in het gasthof waar overnacht werd.

Al met al was het een zeer geslaagd weekend en hierbij willen we nogmaals de Duitse organisatoren hartelijk bedanken voor een fantastisch jubileumfeest, en op naar de volgende 50 jaar.