Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

(Re)Building the Future Schöck op de Bouwbeurs 2015

140808_News_Messe_ReBuilding_the_Future_2015_NL_470x260px_RGB_Newsseite
Schöck neemt deel aan het themaplein "(Re)Building the Future" tijdens de Bouwbeurs 2015. Maak kennis met de toekomst en bezoek ons in Hal 10, Stand E012.

Ik meld me graag aan als bezoeker van het (Re)Building the Future-plein

Tijdens de Bouwbeurs 2015 inspireert Schöck u graag met diverse andere partijen uit de bouwkolom, zoals opdrachtgevers, ontwerpers en bouwers op en rondom het themaplein genaamd: (Re)Building the Future. Het plein is een nieuw initiatief om de visie op duurzame gebouwen met u te delen. De sleutelwoorden tijdens (Re)Building the Future zijn flexibiliteit, comfort en gezondheid.

Duurzame gebouwen
Het doel van (Re)Building the Future is verbinding in de bouw te stimuleren zodat er duurzame gebouwen worden ontwikkeld. Bezoekers worden uitgenodigd met elkaar in gesprek te gaan en daadwerkelijk de verbinding aan te gaan met het oog op de ontwikkeling van flexibele, comfortabele en gezonde gebouwen.

Naast het tonen van duurzame praktische toepassingen is er ook een content programma met onder andere market vision presentaties, keynote speakers, workshops en round tables. Het content programma geeft deelnemers en bezoekers de mogelijkheid dieper in te gaan op de ontwikkeling van duurzame gebouwen.

Partners
Schöck is altijd op zoek naar de verbinding. Daarom verbinden we ons ook tijdens de Bouwbeurs aan partners die flexibiliteit, comfort en duurzaamheid hoog op de agenda hebben staan. Enkele van onze duurzame partners op het (Re)Building the Future paviljoen zijn onder andere VBI en Duurzaam Gebouwd.

Aan de hand van onze nieuwste innovaties lichten wij u tijdens de Week van de Bouw onze visie op duurzaam bouwen toe. Tot dan!