Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Project Duurzame inzetbaarheid Investeren in mensen

BIL_NEWS_Project Duurzame inzetbaarheid_NL_16z9_FHD.jpg
<p>Schöck vindt het belangrijk om te investeren in haar medewerkers en heeft daarom subsidie aangevraagd om de duurzame inzetbaarheid te verbeteren.</p>

Duurzaam inzetbaar zijn medewerkers die nu en in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk kunnen zijn. Vanuit de Europese Unie is Schöck een subsidie beschikbaar gesteld om het project Duurzame Inzetbaarheid uit te rollen. Het doel van Duurzame Inzetbaarheid (ESF 2014 - 2020) is om mensen langer en productief aan het werk te houden en in te zetten op leeftijdsbewust personeelsbeleid.

Door meer aandacht te besteden aan duurzame inzetbaarheid zijn wij ervan overtuigd de gezondheid en vitaliteit van onze medewerkers te kunnen waarborgen. Met dit project zetten wij onze ambitie om ons personeelsbeleid continue te verbeteren en te ontwikkelen verder kracht bij.

Lees ook meer over Duurzame Inzetbaarheid op de website van het Ministerie SZW of neem contact met ons op als u vragen heeft naar aanleiding van dit project.