NVBV-Kennisdag Bouwfysica in transitie

De Kennisdag Bouwfysica wordt georganiseerd door de Nederlands Vlaamse Bouwfysica Vereniging (NVBV) en staat dit jaar in het teken van ‘Bouwfysica in transitie’. Door maatschappelijke veranderingen, economische herstructurering, politieke koerswijzigingen en met name de ecologische uitdagingen zijn er transities in de bouw gaande. De groeiende focus op energie, duurzaamheid en het binnenklimaat vragen om verandering en hebben vergevorderde implicatie voor de bouwfysische eigenschappen van gebouwen. De Kennisdag gaat daar met keynotes, parallelsessies en een informatiemarkt verder op in.

Schöck is met een stand op de informatiemarkt van de Kennisdag aanwezig. Wij vertellen hier meer over de negatieve gevolgen en de bouwfysische aspecten van koudebruggen. Aan de hand van onze Combar® glasvezelcomposiet oplossingen laten we zien dat koudebruggen bij energiezuinige en gezonde gebouwen verleden tijd zijn. Glasvezelcomposiet is een uniek materiaal en zeer veelzijdig. Door de thermisch isolerende eigenschappen is Combar® zeer geschikt gebleken als wapening in beton, sandwichwand- en gevelverankering.

Kom meer te weten over dit unieke materiaal op onze stand en meld u aan voor een bezoek. Bekijk ook het volledige programma voor de keynotes en parallelsessies op de website van de organisatie.