Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Nationale Staalbouwdag 2015 Schöck sponsort deze dag!

News_Messe_Staalbouwdag_470x260px_RGB_Newsseite
Schöck neemt dit jaar deel aan de Nationale Staalbouwdag 2015 met als thema: Op de Schaal van Staal.

De Nationale Staalbouwdag wordt gezien als een belangrijk informatieplatform voor bouwprofessionals op het gebied van ontwerpen en bouwen met staal. Jaarlijks komen beslissers uit verschillende sectoren samen om kennis te vergaren over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van staalbouw. Onder andere bouwprofessionals van bouwbedrijven, architectenbureaus, staalconstructiebedrijven en ingenieursbureaus zijn aanwezig tijdens dit event.

Schöck mag op deze dag uiteraard niet ontbreken. Als leverancier van verankeringssystemen heeft Schöck door de jaren heen vele bouwprojecten uitgevoerd met staalconstructies. Onder andere met de Schöck Isokorf® KST bieden wij een effectieve verankeringsoplossing voor nieuwbouw en renovatie.

Thema: aardbevingsbestendig bouwen
Het thema van de Nationale Staalbouwdag "Op de Schaal van Staal" sluit dit jaar volledig aan bij de actualiteit. De ontwikkelingen in Groningen tonen aan dat de dreiging van aardbevingen, als gevolg van gaswinning, groter is dan verwacht en leidt tot veel schade in het gebied. Bij voortzetting van de gaswinning zal ook in de toekomst meer schade ontstaan aan bestaande gebouwen.

Gebouwen die nu en in de toekomst worden gebouwd moeten daarom beter bestand zijn tegen de negatieve gevolgen van de gaswinning. In het ontwerpen en bouwen vraagt dit om extra aandacht voor aardbevingen. Onze gespecialiseerde technisch adviseur op het gebied van aardbevingen adviseert u graag over de toepassing van onze producten in gebieden waar aardbevingen voorkomen.

Paneldiscussie
Schöck neemt in de Congreszaal deel aan de paneldiscussie. In deze paneldiscussie worden diverse thema's omtrent het bouwen met staal besproken. Ook hier zal een groot gedeelte van de discussie in het teken staan van aardbevingsbestendig bouwen. Daar waar aardbevingen in Nederland een vrij nieuw fenomeen zijn, spelen deze in het buitenland al decennia lang een belangrijke rol van betekenis bij de bouw van woningen. Als internationale organisatie heeft Schöck in het buitenland reeds ervaring opgedaan met aardbevingen en deze ervaringen delen wij graag tijdens de paneldiscussie.

Tijdens de Nationale Staalbouwdag vertellen we u graag meer over onze oplossingen en onze (internationale) ervaringen met aardbevingen. U vindt ons:

Standnummer: 48
Datum: 1 oktober 2015
Locatie: Kromhouthal, Amsterdam
Adres: Gedempt Hamerkanaal 231