Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Maatregelen coronavirus Schöck Nederland Dienstverlening richting de markt blijft overeind

BIL_NEWS_NL_HomeOfiice_Corona_VideoConference_16z9_FHD.jpg
Ook bij Schöck volgen we de maatregelen van het RIVM strikt op om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit betekent dat zoveel mogelijk collega’s vanuit huis werken. Overleg en bezoek bij ons op kantoor en bij onze klanten vervangen we zoveel mogelijk door telefonisch overleg, skype of andere vormen van video-conferencing.

Voor het overige blijft onze volledige dienstverlening overeind richting de markt. Dat betekent dat we telefonisch bereikbaar zijn voor technische, commerciële en logistieke vragen. Dat we offertes en technische voorstellen blijven versturen, binnen onze uitgangspunten.

Ook onze productie en levering zal doorgang vinden, waarbij er mogelijk helaas vertragingen kunnen optreden met levertijden. Deze zijn vaak product- of projectspecifiek, waardoor een ‘algemene vertraging’ niet af te geven is. En uiteraard kunnen door maatregelen van overheden, beleid van toeleveranciers of door ziektegevallen continue wijzigingen optreden. Wij blijven hierover communiceren en zijn er om uw praktische vragen te beantwoorden. Omgekeerd horen we ook graag als aan uw kant zaken veranderen, activiteiten misschien stoppen of projecten worden uitgesteld.

Wij doen er alles aan om de service te  verlenen die u van ons gewend bent! Communicatie en samenwerken is daarbinnen van groot belang.