Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Handboek Bouwdetailwijzer road2zer0

News_Boek_Bouwformatie_041_470x260px_RGB_Newsseite
News_Boek_Bouwformatie_470x260px_RGB_Newsseite
Het nieuwe Handboek Bouwdetailwijzer heeft als centraal thema de nieuwe EPC ≤ 0,4. Schöck werkte met meerdere bouwkundige details mee aan dit handboek.

De Bouwdetailwijzer is een uitgave van Bouwformatie in samenwerking met negentien producenten. Het handboek bevat meer dan 100 hoogwaardige bouw- en referentiedetails die voldoen aan de nieuwe regelgeving voor energieprestaties. De details worden daarnaast vergezeld door uitgebreide bouwfysische detailbladen. De detailbladen tonen de meest relevante bouwfysische prestaties, waaronder de psi-waarde.

Het handboek bevat zes bouwkundige details van diverse Schöck Isokorf® typen. Er zijn onder andere details opgenomen van de Schöck Isokorf® type KS, type QXT en type KXT-ID (aansluiting met Schöck IDock®).

Als u nog graag een editie van het Handboek Bouwdetailwijzer ontvangen wilt ontvangen, dan kunt u deze bij ons bestellen. U kunt voor deze aanvraag gebruik maken van ons contactformulier.

Alle bouwkundige details zijn ook online te raadplegen.