Gedetailleerd in Beeld Schöck IDock®


Het handboek is een gratis uitgave voor bezoekers van de Internationale Bouwbeurs, die wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht van 4 tot 11 februari. In het handboek zijn 45 gerealiseerde bouwprojecten gecombineerd met bouw- en referentiedetails. Alle opgenomen projecten voldoen aan de huidige wet- en regelgeving.

Schöck is in het handboek opgenomen met IDock® en Isokorf®.  Voor Schöck IDock® is het project "Woonzorggebouw Baroniepad" in Amsterdam opgenomen. Tijdens dit project zijn de prefab balkonelementen achteraf aan het ruwbouwcasco verankerd. Voor Schöck Isokorf® zijn de projecten "Woontoren Hatert" in Nijmegen en "Laan van Spartaan" in Amsterdam beschreven.  Tijdens deze projecten is Isokorf® toegepast om koudebruggen bij de balkons te voorkomen.

Het handboek "Gedetailleerd in Beeld" is gratis te verkrijgen bij ons op de stand (08.A032) tijdens de Internationale Bouwbeurs 2013. Indien u nog niet bent aangemeld voor de beurs, dan kunt u dat hier doen. Voor meer informatie over het handboek "Gedetailleerd in Beeld" kunt u kijken op de website van BouwdetailWijzer.