Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Gedetailleerd in Beeld Schöck IDock®

News_iDock_470x260px_RGB_Newsseite
Tijdens de Internationale Bouwbeurs 2013 in Utrecht wordt het handboek “Gedetailleerd in Beeld” uitgegeven. Schöck Nederland heeft met verschillende projecten deelgenomen aan deze beursuitgave.


Het handboek is een gratis uitgave voor bezoekers van de Internationale Bouwbeurs, die wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht van 4 tot 11 februari. In het handboek zijn 45 gerealiseerde bouwprojecten gecombineerd met bouw- en referentiedetails. Alle opgenomen projecten voldoen aan de huidige wet- en regelgeving.

Schöck is in het handboek opgenomen met IDock® en Isokorf®.  Voor Schöck IDock® is het project "Woonzorggebouw Baroniepad" in Amsterdam opgenomen. Tijdens dit project zijn de prefab balkonelementen achteraf aan het ruwbouwcasco verankerd. Voor Schöck Isokorf® zijn de projecten "Woontoren Hatert" in Nijmegen en "Laan van Spartaan" in Amsterdam beschreven.  Tijdens deze projecten is Isokorf® toegepast om koudebruggen bij de balkons te voorkomen.

Het handboek "Gedetailleerd in Beeld" is gratis te verkrijgen bij ons op de stand (08.A032) tijdens de Internationale Bouwbeurs 2013. Indien u nog niet bent aangemeld voor de beurs, dan kunt u dat hier doen. Voor meer informatie over het handboek "Gedetailleerd in Beeld" kunt u kijken op de website van BouwdetailWijzer.