Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Een unieke productinnovatie Schöck IDock®

News_iDock_470x260px_RGB_Newsseite
Wensen van klanten omzetten naar oplossingen gebaseerd op beproefde en gangbare technieken, heeft geresulteerd in de ontwikkeling van het innovatieve Schöck IDock® systeem.


Een systeem waarmee sparingen in de vloerrand van het betonnen casco worden gevormd. Perfect geïntegreerd en afgestemd op de vloerwapening. Een oplossing die niet wordt gekenmerkt door grote aanpassingen in de bouw maar door een eenvoudige inpassing in de bestaande bouwpraktijk.

Met Schöck IDock® kunnen prefab elementen met behulp van gangbare en bestaande technieken binnen 24 uur na plaatsing volledig zelfdragend en belastbaar zijn. De afbouw van het ruwbouwcasco wordt hierdoor veel eenvoudiger omdat langdurige ondersteuningsconstructies niet meer nodig zijn. Deze bijzondere oplossing is door Schöck volgens een open innovatie model ontwikkeld in nauwe samenwerking met Nederlandse kennisinstituten, gespecialiseerde leveranciers én haar klanten.

Het is een efficiencyslag in het bouwproces die leidt tot forse besparingen op kosten, bouwtijden en inzet van materieel. Schöck geeft hiermee "eenvoudig beter  bouwen" een nieuwe impuls.

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze engineersafdeling (055 526 88 20) en voor meer informatie klikt u hier.