Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Building Holland 2018 Stand 10.058

BIL_NEWS_Messe Building Holland 04-2018_16z9_FHD.jpg

Foto: Building Holland

Een duurzame toekomst met gezonde gebouwen, zonder koudebruggen. Vind de juiste verbinding en bezoek ons op Building Holland van 17 – 19 april in de RAI Amsterdam.

Een goed geïsoleerde gebouwschil is het begin van een energiezuinig gebouw met een gezond leefklimaat. Aandacht voor koudebruggen (thermische bruggen) is daarin van groot belang om onnodig warmteverlies en vocht- en schimmelvorming te voorkomen. Bij het aansluiten van gevels en uitkragende bouwdelen kunnen grote koudebruggen ontstaan. Met onze thermische onderbrekingen leveren wij al meer dan 50 jaar een belangrijke bijdrage aan duurzame en gezonde bouw. Op Building Holland laten wij u kennis maken met onze energie-efficiënte productoplossingen.

Direct uw gratis toegangskaart bestellen! 

(Re) Building the Future

(Re) Building the Future is al jaren het motto van Building Holland. Dit betekent het bouwen aan een nieuwe toekomst door samenwerking tussen innovatieve (bouw)partners. Het doel is een maximale waarde creatie voor de klant, eindgebruiker en de maatschappij. Met onze producten en diensten ziet ook Schöck een belangrijke opgave richting een duurzame en koudebrugvrije toekomst. Daarom wisselen wij graag met u van gedachten over hoe we kunnen verbinden en samen waarde blijven creëren.

Wat kunt u verwachten

Op Building Holland presenteren wij onze meest energiezuinige thermische onderbrekingen:

  • Schöck Isolink® gevelanker: Met deze innovatie brengen wij onze kennis en ervaring naar de gevel. Het Isolink® gevelanker biedt door de bijzondere materiaaleigenschappen van glasvezelcomposiet een optimale thermische isolatie. Daarmee voorkomen wij grote koudebruggen bij geventileerde gevels en betonnen sandwichwanden.
  • Schöck Isokorf® XT-Combar: De nieuws generatie Isokorf® thermische onderbrekingen. Door onze verankeringstechniek te combineren met glasvezelcomposiet hebben wij de meest energiezuinige thermische onderbreking ooit ontwikkeld.

Algemene informatie
Standnummer: 10.058
Data: 17 – 19 april 2018
Tijden: 10.00 uur tot 18.00 uur.
Locatie: RAI Amsterdam
Route: Plan hier uw route

Aanmelden
Registreer u nu en ontvang een gratis toegangskaart voor Building Holland 2018.

Direct uw gratis toegangskaart bestellen!