Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Building Holland 2017 Stand 10.050

BIL_NEWS_Messe Building Holland 2017_16z9_FHD.jpg
Het oplossen van thermische bruggen in gebouwen met Schöck Combar® staat centraal op onze stand tijdens Building Holland 2017.

Gezonde en duurzame gebouwen vragen om een geïsoleerde gebouwschil. Binnen het concept van Schöck Combar® werken we al jaren aan duurzame en energiezuinige oplossingen voor het onderbreken van thermische bruggen in de gebouwschil. Enkele jaren geleden introduceerde we Schöck Thermoanker voor in de kern geïsoleerde sandwichwanden en dit jaar onze gevelankers en de nieuwste Isokorf® XT-Combar.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens Building Holland presenteren wij:

  • Combar gevelankers: Ons nieuwe multi-toepasbare ankerconcept is zeer energiezuinig (slechts 3% warmteverlies) en te gebruiken in combinatie met verschillende gevelconstructies uit beton, hout en staal. Dit gevelconcept is te zien op onze stand en de Innovatie Boulevard.
  • Schöck Isokorf® XT-Combar: Onze meest energiezuinige Isokorf® ooit. Deze nieuwe thermische onderbreking combineert Combar® glasvezelstaven met Isokorf® technologie en bereikt nog hogere bouwfysische waarden.
  • ThermoFrame®: Een hoogwaardige en thermisch isolerend gevelsysteem van Leebo Intelligente Bouwsystemen. De koppelankers voor het verbinden van de Leeframe® gevelelementen bestaan uit Combar® glasvezelstaven.

Market Vision presentaties

Onze directeur Arjan Westra geeft een interessante lezing over het voorkomen van thermische lekken in bouwconstructies bij gezonde en duurzame gebouwen in nieuwbouw en renovatie. Daarnaast zal ook een internationale spreker van Schöck Bauteile GmbH (DE) een presentatie houden rondom dit thema. Onze presentaties:

Market Vision 1: Thermische bruggen bestaan niet meer in gezonde en duurzame gebouwen
Presentator: Arjan Westra MScBA
Datum & tijd: dinsdag 11 april om 13.30 uur
Stage: Nexus Stage

Market Vision 2: Thermische bruggen bestaan niet meer in gezonde en duurzame gebouwen
Presentator: Arjan Westra MScBA
Datum & tijd: woensdag 12 april om 16.50 uur
Stage: Creatio Stage

 

Algemene informatie

Standnummer: 10.050
Data: 11 – 13 april 2017
Tijden: Dinsdag van 12.00 - 18.00. Woensdag en donderdag van 10.00 - 18.00.
Locatie: RAI Amsterdam
Route: Plan hier uw route

Aanmelden

Via deze link kunt u zich registreren en wij hopen u te mogen begroeten op onze stand.