Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Building Holland 2016 Bouwen aan de toekomst

News_Bbea_Messe_Building_Holland_2016_NL_160093_470x260px_RGB_Newsseite
Schöck neemt dit jaar weer deel aan de beurs Building Holland in de RAI Amsterdam van 22-24 maart 2016. Bestel hier uw gratis toegangskaart en kom netwerken!

Building Holland is een terugkerend integraal event voor de bouw- en vastgoedsector en wordt georganiseerd door Duurzaam Gebouwd. Jaarlijks komen 10.000 bezoekers en 150 standhouders samen in de RAI Amsterdam om kennis te delen, te netwerken en om innovatieve producten en concepten te zien en te beleven.

Met (Re)Building the Future als uitgangspunt staat de toekomst van de bouw- en vastgoedsector tijdens de beurs centraal. Door met elkaar in gesprek te gaan en kennis uit te wisselen nemen we samen een voorsprong op de toekomst en de uitdagingen die ons te wachten staan. Daarom biedt Building Holland niet alleen een inspirerende beurs, maar ook een inhoudelijk programma met topsprekers en een toonaangevend netwerk van participanten waarmee u waardevolle contacten legt.

Als partner van Duurzaam Gebouwd neemt Schöck deel aan Building Holland. Wij zetten ons met onze producten en diensten in voor een energie-neutrale en duurzame toekomst. Door onze expertise te delen en samen te werken zijn wij ervan overtuigd dat wij in de toekomst tot nog betere oplossingen komen en daarmee nog meer toegevoegde waarde kunnen bieden.

Vraag hier uw gratis toegangskaart aan en bezoek ons tijdens Building Holland. Wij ontmoeten u graag in Hal 9 op Stand 042.

Algemene informatie
Beurs: Building Holland 2016
Stand: Hal 9, Stand 042
Datum: 22 t/m 24 maart 2016
Locatie: RAI Amsterdam
Website: www.buildingholland.nl
Route: Google Maps

Nieuwsgierig geworden naar deze beurs? Bekijk hieronder de sfeerimpressie van Building Holland 2015.

[Video title]