Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Building Holland 2015 Save the date

News_Building_Holland_2015_NL_470x260px_RGB_Newsseite
Bezoek Schöck Nederland op de beurs Building Holland in de RAI Amsterdam. Meld u aan en vind ons in Hal 11, Stand 302.

Building Holland 2015 bouwt verder op de gezamenlijke visie van het (Re)Building the Future-plein op de Bouwbeurs 2015. Tijdens de Bouwbeurs hebben ruim 4.000 geïnteresseerden het themaplein bezocht en zijn er visies gedeeld over een nieuwe toekomst voor de bouw.

Op de beurs Building Holland komen partners en professionals wederom samen om kennis te delen en het "nieuwe bouwen" naar een hoger niveau te tillen. Op drie podia worden diverse presentaties gehouden waarbij netwerken en elkaar inspireren centraal staan. Het credo luidt "Samen bouwen aan een nieuwe toekomst voor de bouw". De focus ligt daarbij niet alleen op losse producten, maar juist op totaalconcepten die oplossingen bieden voor de bewoners van de toekomst.

De nieuwe generatie Isokorf® XT
Tijdens Building Holland 2015 wordt de nieuwe generatie Schöck Isokorf® XT gepresenteerd. Dit nieuwe element heeft een isolatiedikte van 120 mm en bereikt een hogere themische isolatie van 25%. Op de stand van Schöck Nederland wordt een 'belevenismodel' van de nieuwe Schöck Isokorf® XT getoond. Dit model laat perfect zien hoe Schöck technologie bouwdelen thermisch scheidt.

Meld u aan voor Building Holland 2015 en praat mee.

Algemene informatie
Beurs: Building Holland 2015
Stand: Hal 11, Stand 302
Datum: 31 maart t/m 2 april 2015
Locatie: RAI Amsterdam
Website: www.buildingholland.nl
Route: Google Maps

Bekijk hieronder het promotiefilmpje van Building Holland 2015:

[Video title]