Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Bouwdetailwijzer 2017 Schöck in detail

BIL_NEWS_Bouwdetailwijzer 2017_16z9_FHD.jpg
De nieuwe Bouwdetailwijzer “Duurzaam Energiezuinig Bouwen” met Schöck details wordt op de BouwBeurs uitgegeven en is op onze stand gratis af te halen.

De Bouwdetailwijzer 2017 is een uitgave van Archidat/Bouwformatie in samenwerking met vijftien toonaangevende leveranciers. Het handboek bevat meer dan 70 hoogwaardige bouw- en referentiedetails die voldoen aan de nieuwe regelgeving voor energieprestaties. De details worden daarnaast vergezeld door uitgebreide detailbladen met de meest relevante bouwfysische prestaties. Het handboek bevat zes bouwkundige Schöck-details van diverse toepassingen. Er zijn onder andere details opgenomen met Schöck Isokorf® type KSXT en KST, met Schöck IDock® en Schöck Thermoanker.

Duurzaam Energiezuinig Bouwen is de vijfde editie van de tweejaarlijkse Bouwdetailwijzer en speelt in op hedendaagse klantvragen. Max de Jong (directeur Bouwformatie) zegt daarover: “Deze aanpak past in onze visie dat wij precies willen weten waar onze doelgroep vragen over heeft zodat wij met de juiste antwoorden kunnen komen."

Op de Schöck-stand (hal 8, stand D016) is de Bouwdetailwijzer gratis af te halen. Mocht dit u niet lukken, stuur dan een mail met uw contactgegevens naar marketing@schock.nl. Wij zorgen dan dat u een exemplaar krijgt toegestuurd (zolang de voorraad strekt).