Bouwdetailwijzer 2017 Schöck in detail

De Bouwdetailwijzer 2017 is een uitgave van Archidat/Bouwformatie in samenwerking met vijftien toonaangevende leveranciers. Het handboek bevat meer dan 70 hoogwaardige bouw- en referentiedetails die voldoen aan de nieuwe regelgeving voor energieprestaties. De details worden daarnaast vergezeld door uitgebreide detailbladen met de meest relevante bouwfysische prestaties. Het handboek bevat zes bouwkundige Schöck-details van diverse toepassingen. Er zijn onder andere details opgenomen met Schöck Isokorf® type KSXT en KST, met Schöck IDock® en Schöck Thermoanker.

Duurzaam Energiezuinig Bouwen is de vijfde editie van de tweejaarlijkse Bouwdetailwijzer en speelt in op hedendaagse klantvragen. Max de Jong (directeur Bouwformatie) zegt daarover: “Deze aanpak past in onze visie dat wij precies willen weten waar onze doelgroep vragen over heeft zodat wij met de juiste antwoorden kunnen komen."

Op de Schöck-stand (hal 8, stand D016) is de Bouwdetailwijzer gratis af te halen. Mocht dit u niet lukken, stuur dan een mail met uw contactgegevens naar marketing@schock.nl. Wij zorgen dan dat u een exemplaar krijgt toegestuurd (zolang de voorraad strekt).