BouwBeurs 2019 Komt u ook?

Als specialist op het gebied van thermische onderbrekingen voor balkons, galerijen, betonnen sandwichwanden en gevels praten wij u graag bij over de laatste ontwikkelingen. Zeker op het gebied van co-creatie is er weer veel gebeurd de afgelopen jaren, waardoor een buitenruimte voor steeds meer bewoners een mogelijkheid is.

Schöck Isokorf® IQlick: Achteraf montage

Schöck ontwikkelde het innovatieve systeem; een constructieve verankering met thermische onderbreking. Montage vriendelijk inclusief koudebrugonderbreking. Deze verankering is onder andere succesvol toegepast bij de transformatie van het TD Gebouw in Eindhoven.  

VBI: kanaalplaatoplossing

Samen met VBI loste we een lastig probleem op: het droog monteren van prefab balkon- en galerijplaten aan kanaalplaatvloeren. Een uitdaging die we door nauwe samenwerking hebben omgezet naar een verankeringsoplossing voor vrij uitkragende balkons en galerijen. Een mock-up van de oplossing is live op de stand van VBI te zien is. Onze adviseurs nemen graag samen met u een kijkje.

Wat is uw uitdaging?

Wilt u meer weten over onze verankeringsoplossingen of heeft u een uitdaging die we samen aan kunnen gaan? Bezoek dan onze stand voor een kopje koffie en een goed gesprek.

 

Bestel hier direct uw gratis toegangskaart en graag tot ziens op stand 9.B071!