Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

BouwBeurs 2019 Komt u ook?

BIL_NEWS_Messe-Bouwbeurs-2019_16z9_FHD.jpg
Van 4 – 8 februari vindt de BouwBeurs 2019 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Bestel hier uw gratis toegangskaart en ontmoet ons op stand 9.B071.

Als specialist op het gebied van thermische onderbrekingen voor balkons, galerijen, betonnen sandwichwanden en gevels praten wij u graag bij over de laatste ontwikkelingen. Zeker op het gebied van co-creatie is er weer veel gebeurd de afgelopen jaren, waardoor een buitenruimte voor steeds meer bewoners een mogelijkheid is.

BALQOON®: achteraf montage

Samen met onze partners hebben we de afgelopen jaren hard gewerkt aan nieuwe oplossingen. Voor BALQOON® ontwikkelde wij de balkonverankering voor hun innovatieve systeem voor achteraf montage. Deze verankering is onder andere succesvol toegepast bij de transformatie van het TD Gebouw in Eindhoven.

VBI: kanaalplaatoplossing

Samen met VBI loste we een lastig probleem op: het droog monteren van prefab balkon- en galerijplaten aan kanaalplaatvloeren. Een uitdaging die we door nauwe samenwerking hebben omgezet naar een verankeringsoplossing voor vrij uitkragende balkons en galerijen. Een mock-up van de oplossing is live op de stand van VBI te zien is. Onze adviseurs nemen graag samen met u een kijkje.

Wat is uw uitdaging?

Wilt u meer weten over onze verankeringsoplossingen of heeft u een uitdaging die we samen aan kunnen gaan? Bezoek dan onze stand voor een kopje koffie en een goed gesprek.

 

Bestel hier direct uw gratis toegangskaart en graag tot ziens op stand 9.B071!