Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

BouwBeurs 2017/GEVEL Hal 8 - Stand D016

BIL_NEWS_Messe Bouwbeurs_2017_NL_16z9_FHD.jpg
Van 6 – 10 februari staan wij op de BouwBeurs 2017! Maak in de hal GEVEL kennis met onze oplossingen uit glasvezelcomposiet voor energie-efficiënte bouw.

Als internationaal leverancier van Isokorf® thermische onderbrekingen houdt Schöck zich al meer dan 50 jaar bezig met het oplossen van thermische bruggen. Naast het thermisch isoleren van uitkragende bouwdelen als balkons en galerijen hebben wij door de jaren heen ook nieuwe producten ontwikkeld die de thermische kwaliteit van de constructie verbeteren. Het beste voorbeeld hiervan is Combar® glasvezelcomposiet. Een uniek materiaal met bijzondere eigenschappen dat in vele verschillende toepassingen gebruikt kan worden. Tijdens de BouwBeurs zetten wij ons glasvezelcomposiet dan ook volledig in de schijnwerpers. Lees hieronder waarom.

Glasvezelcomposiet in gevelverankeringstechniek

Combar® wapeningsstaven worden al jaren wereldwijd in veel verschillende projecten toegepast. Glasvezelcomposiet is thermisch isolerend, niet magnetisch, niet elektrisch geleidend en corrosiebestendig. Hierdoor is Combar® uitermate geschikt voor toepassingen in speciale projecten zoals de bouw van elektriciteitscentrales, laboratoria, ziekenhuizen en bij weg- en waterwerken.

De bijzondere eigenschappen van Combar® inspireerden ons tot de succesvolle spin-off: Schöck Thermoanker. Het KOMO-gecertificeerde Thermoanker wordt toegepast als sandwichverankering bij in de kern geïsoleerde betonnen sandwichwanden. Als vervanging van traditionele verankeringsoplossingen is Thermoanker uniek in zijn uitstekende thermische isolatie en de eenvoud waarmee het product verwerkt wordt. Een energie-efficiënte en slimme oplossing.

De mogelijkheden met glasvezelcomposiet reiken verder. Naarmate de isolatie-eisen aan de gevel steeds verder toenemen, neemt het belang van hoogwaardig gevelverankering toe. Met Combar® en Thermoanker als solide basis zijn grensverleggende en vernieuwende toepassingen mogelijk. Samen met u ontdekken wij graag wat de toekomst van glasvezelcomposiet in gevelverankeringstechniek is.

Schöck Isokorf® - Een nieuw tijdperk

Tijdens de BouwBeurs presenteren wij voor het eerst de nieuwste Schöck Isokorf®! Een Isokorf® element dat het beste uit twee werelden combineert tot een buitengewone thermische onderbreking:

Ontmoet ons op stand D016 in Hal 8 en laat u inspireren! Klik hier om u gratis aan te melden.

Algemene informatie
Beurs: BouwBeurs 2017
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Datum: 6 – 10 februari
Beurstijden: Dagelijks van 09.30 – 17.30 (donderdagavond tot 20.30)
Route: Plan uw route met Google Maps
Reizen en parkeren: www.bouwbeurs.nl