Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Betondag 2017 Glasvezelcomposiet en beton

BIL_Logo_Betondag_2017_16z9_FHD.svg
Meer weten over glasvezelcomposiet in de gevel en balkonaansluitingen? Bezoek ons dan op donderdag 16 november tijdens de Betondag 2017.

De Betondag staat dit jaar volledig in het teken van het 60-jarige bestaan van het eendaagse event. Al ruim 10 jaar is Schöck exposant op de Betondag. Ook dit jaar zijn wij van de partij. Als bezoeker laten we u graag kennis maken met de mogelijkheden van glasvezelcomposiet in de gevel en bij de verankering van balkons.

Bezoek ons op stand 37 en neem deel aan onze inlooplezing.

Glasvezelcomposiet en beton

Door de jaren heen heeft Schöck Combar® glasvezelcomposiet zich bewezen als een veelzijdig en duurzaam product. Door de hoge treksterkte, chemische en corrosieve resistentie en isolerende eigenschappen is glasvezel een uniek materiaal. Als wapening in beton zijn tientallen (internationale) projecten met Combar® gerealiseerd, waaronder het “Beste gebouw van het jaar 2017” de OVT Breda.

De potentie van dit materiaal heeft geleid tot de ontwikkeling van nieuwe producten. Begin vorig jaar introduceerden wij de meest energiezuinige thermische onderbreking met de Isokorf® XT-Combar. Daarnaast bieden Schöck Thermoanker en de Combar® gevelankers u de meest energie-efficiënte oplossing voor betonwanden en gevels. Kom kennismaken met de mogelijkheden van glasvezelcomposiet voor uw project.

Inlooplezing: Geïsoleerde gevel koudebrugvrij zonder gedoe…

Bij het verankeren van gevels worden in de regel vaak toepassingen van staal of aluminium gebruikt. In vergelijking tot glasvezelcomposiet hebben staal en aluminium een zeer hoge warmtegeleiding. Met de Combar® glasvezelcomposiet is het mogelijk om de gevel vrij van koudebruggen (thermische bruggen) te ontwerpen. Daarmee wordt het warmteverlies in de gevel tot een absoluut minimum teruggebracht. Tijdens onze inlooplezing vertelt directeur Arjan Westra u alles over deze toepassing.

Locatie en route

Standnummer: 37
Inlooplezing: Eduard Flipsezaal om 13.30 uur
Datum: 16 november 2017
Tijd: 08.30 – 20.00 uur
Locatie: De Doelen Rotterdam