Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Betondag 2016 Stand 37

Op donderdag 17 november ontmoeten wij u weer graag op de Betondag en vertellen wij u meer over glasvezelcomposiet in gevelverankeringstechniek.

 

De Betondag is al jarenlang een begrip en hét eendaagse betonevenement waar beton bouwend Nederland elkaar ontmoet. Dit jaar staat in het teken van "intelligent beton" en is er volop ruimte voor de laatste ontwikkelingen zoals zelfhelend beton, 3D printing en traceerbaar beton. Verder worden de nieuwste technische ontwikkelingen gepresenteerd en is er een divers congresprogramma met verschillende parallelsessies en inlooplezingen.

Arjan Westra, directeur Schöck Nederland, houdt een interessante inlooplezing over de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden van Schöck ComBAR® glasvezelcomposiet. Voor velen bekend als wapeningsmateriaal in beton, maar begint inmiddels ook voeten aan de grond te krijgen in de gevelverankeringstechniek. De lezing "Toepassing en ontwikkeling van Schöck ComBAR® glasvezelcomposiet in de gevelverankeringstechniek" vindt plaats in de Van Cappellenzaal om 16.00 uur.

Glasvezelcomposiet in gevelverankeringstechniek

Bij het verankeren van gevels worden in de regel vaak toepassingen van staal of aluminium gebruikt. In vergelijking tot glasvezelcomposiet hebben staal en aluminium een zeer hoge warmtegeleiding. Met de ComBAR® glasvezelcomposiet is het mogelijk om de gevel vrij van thermische bruggen te ontwerpen en daarmee het warmteverlies in de gevel tot een absoluut minimum terug te brengen. Dit in tegenstelling tot doorbrekingen van stalen of aluminium verankeringen, die een grote discontinuïteit veroorzaken in de isolatielaag en gepaard gaan met warmteverlies.

Meer weten?

Naast de inlooplezing vertellen we u op onze stand ook graag meer over onze ComBAR® glasvezelcomposiet en de mogelijkheden die het biedt in onder andere betonnen sandwichwanden.

Wij heten u tijdens de Betondag welkom op stand 37!

Algemene informatie
Standnummer: 37
Inlooplezing: Van Cappellenzaal om 16.00 uur
Datum: 17 november 2015
Tijd: 08.30 – 18.30 uur
Locatie: De Doelen Rotterdam