Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Betondag 2014, Rotterdam Bezoek stand 22

News_betondag_2014_NL_470x260px_RGB_Newsseite
Op 20 november 2014 wordt in De Doelen in Rotterdam wederom de Betondag georganiseerd. Ook dit jaar zal Schöck Nederland aanwezig zijn om onze bouwoplossingen te tonen.

Net als de voorgaande edities staat de Betondag 2014 ook dit jaar in het teken van innovatieve oplossingen, toepassingen en projecten in de betonindustrie. De komende editie heeft als thema: "Beton bindt", waarin de nadruk ligt op kennisdeling en het verbinden van bouwketens.

Ook het verbinden van materialen heeft een prominente plek, iets waar de innovatieve bouwoplossingen van Schöck niet mogen ontbreken. Met onze koudeburg onderbrekingssystemen voor beton-beton (80mm en 120mm), beton-staal en staal-staal aansluitingen hebben we altijd de juiste verbinding. Daarnaast tonen we ook onze oplossingen voor sandwichwanden en hollewandsystemen, (Thermoanker), achteraf montage van betonelementen (IDock®) en onze renovatieoplossing (Isokorf® R).

Meer informatie over de Betondag 2014 vindt u hier. Graag zien we u op stand 22!