Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Betondag 2013, Rotterdam Stand 22

130631_News_Betondag_2013_470x260px_RGB_Newsseite
Op 21 november 2013 wordt in De Doelen in Rotterdam de Betondag georganiseerd. Ook dit jaar zal Schöck Nederland aanwezig zijn.

Net als de voorgaande edities staat de Betondag 2013 ook dit jaar in het teken van innovatieve oplossingen, toepassingen en projecten in de betonindustrie. De komende editie heeft als thema: "Een feest van techniek", waarin meer dan ooit de nadruk zal komen te liggen op innovatieve projecten.

Als het innovatieve bouwoplossingen betreft mag Schöck hierin niet ontbreken. Met onze koudeburg onderbrekingssystemen voor beton en staal en glasvezelwapening zullen we ook dit jaar weer de nieuwste stand der techniek op dit gebied tonen. Met onze oplossingen voor sandwichwanden en hollewandsystemen (ComBAR® Thermoanker), achteraf montage van betonelementen (IDock®) en onze renovatieoplossing (Isokorf® R) hebben we u ook dit jaar veel te bieden.

Meer informatie over de Betondag 2013 vindt u hier. Graag zien we u op stand 22!