Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Betondag, 15 november, Rotterdam Schöck, Standnummer 25

News_Betondag_2012_470x260px_RGB_Newsseite
Schöck Nederland staat op donderdag 15 november 2012 op de Betondag in de Doelen te Rotterdam. Schöck Nederland is te vinden op Stand 25 op de kennismarkt.


Het thema van de Betondag 2012 is 'Jong Beton'. Het congresprogramma 'Jong Beton' is tot stand gekomen met medewerking van Young Professionals. Zij hebben meegedacht over het programma en zullen ook zichtbaar zijn op de podia. Bekijk hier de video uitnodiging op Youtube.

Tijdens de betondag geeft de directeur van Schöck Nederland, Arjan Westra om 11.30 een inlooplezing in de jongerencontactlounge. Het onderwerp van deze lezing is: Wat u nog niet wist! Schöck mag zich als uitvinder van de Isokorf® de specialist noemen op het gebied van constructieve koudebrug onderbrekingen. Dit jaar is de onderneming 50 jaar jong. Een mooi moment voor een inspirerende en verrassende impressie van toepassingen en ontwikkelingen die uitnodigen tot nadenken over morgen.

Voor meer informatie over de Betondag kunt u hier klikken.

Graag tot ziens op de Betondag 2012, stand 25!