Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Beton voor Morgen Betondag 2015

News_betondag_2015_NL_470x260px_RGB_Newsseite
Op 19 november neemt Schöck deel aan de Betondag 2015 waarbij het thema is: Beton voor morgen.

De jeugd heeft de toekomst en zo ook in de bouwindustrie. In de huidige markt volgen ontwikkelingen elkaar razendsnel op en betekent stilstand vaak achteruitgang. Werknemers moeten nu en in de toekomst flexibeler zijn om in te kunnen spelen op de dynamiek van een veranderende markt. Tijdens de Betondag 2015 zijn young professionals dan ook onderwerp van gesprek: welke perspectieven hebben ze op de banenmarkt, wat moeten zij weten en kunnen en welke wensen hebben ze? Als Investor in People hecht Schöck veel waarde aan jong talent en hun uitdagingen.

Beton voor morgen vraagt echter ook een toekomstblik op de betonindustrie. Kennisoverdracht en 'van elkaar leren' zijn van belang om het beton voor morgen te realiseren en in de toekomst te innovatief te blijven. Ook dit jaar maakt Schöck weer onderdeel uit van het gesprek. Wij beantwoorden uw vragen over onze producten, vertellen u meer over bouwfysica bij thermische bruggen en delen graag onze visie. Daarnaast richten we ons op een 'stabiele' toekomst door onze nieuwste Isokorf® te introduceren voor aardbevingsbestendige bouw.

Kom meer te weten en bezoek ons tijdens de Betondag 2015!

Algemene informatie
Standnummer: 37
Datum: 19 november 2015
Tijd: 08:30 – 18:30 uur
Locatie: De Doelen Rotterdam