Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Alpe d’HuZes Slotetappe

News_1_Radsport_NL_470x260px_RGB_Newsseite
News_2_Radsport_NL_470x260px_RGB_Newsseite
News_3_Radsport_NL_470x260px_RGB_Newsseite
Donderdag 6 juni verscheen ons Schöck-team om 04:45 uur aan de start van Alpe d'HuZes.

Met acht gemotiveerde teamleden begon het Schöck-team afgelopen donderdag aan Alpe d'HuZes. Voor bijna 5.000 deelnemers klonk het startschot voor een inspirerende dag. De eerste kilometers waren geheel in het donker, de verlichting kwam van duizenden lampjes en kaarsen op de berg. Zeer indrukwekkend vanwege de vele brandende kaarsjes langs de route voor iedereen die strijd of heeft gestreden tegen de ziekte kanker. Het Schöck-team presteerde boven verwachting en beklom gezamenlijk 32 keer de berg. Voor de deelnemers is het een onvergetelijke ervaring! In totaal deden over twee dagen meer dan 8,000 deelnemers mee aan Alpe d´HuZes.

Opbrengsten

Het Schöck-team had zich ten doel gesteld minimaal 20.000 euro op te halen voor het goede doel. Middels de inzet van een toegewijd team en onze sponsoren heeft het team dit bedrag ruimschoots weten te behalen. Schöck dankt haar sponsoren voor hun bijdrage aan dit goede doel en de strijd tegen kanker.