Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Alpe d’HuZes Opgeven is geen optie

News_Alpe_dHuZes_12_2012_470x260px_RGB_Newsseite
In de zomer van 2013 gaat Schöck Nederland deelnemen aan de Alpe d´HuZes. Onder het motto “opgeven is geen optie” fietst een team van Schöck de legendarische Alpe d’Huez op. Het doel van dit evenement is om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.


De Alpe d'HuZes is tegenwoordig één van de grootste inzamelingsacties van Nederland. Sinds 2006 fietsen jaarlijks duizenden enthousiatelingen  de Alpe d'Huez op om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. In één dag wordt de berg minimaal 1 en maximaal 6 keer beklommen. De totale opbrengst van de actie komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Met dit geld wordt onderzoek naar kanker en de hulp aan patiënten die aan deze ziekte lijden gefinancierd.

Schöck wil dit jaar een bijdrage leveren aan dit goede doel. Acht van onze medewerkers zijn bereid om de beruchte Alpe d'Huez te bedwingen. Om deel te nemen aan dit evenement moet het Schöck-team minimaal 20.000 euro aan sponsorgelden inzamelen. Graag doen wij hierin ook een beroep op onze relaties en nodigen u uit tot een spontane donatie via onze actiepagina. Elke bijdrage is van harte welkom. Uw donatie zal 100% ten goede komen aan KWF kankerbestrijding. Als dank voor uw bijdrage zal het Schöck-team zich maximaal inzetten voor het zo vaak mogelijk beklimmen van de Alpe d'Huez.

Bekijk nu onze actiepagina: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/schock-nederland/

Mocht u vragen hebben over onze deelname, dan kunt u contact opnemen via marketing@schock.nl of bellen met 055 526 88 20 en vragen naar Wendy Detert Oude Weme.

Met vriendelijke groet namens het Schöck-team