Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Aardbevingsbestendig verduurzamen Duurzaam Gebouwd Congres

News_Duurzaam_Gebouwd_Kongresse_NL_470x260px_RGB_Newsseite
Schöck neemt op 12 november deel aan het Duurzaam Gebouwd Congres met als thema: Samen bouwen aan Duurzaam Groningen.

Duurzaam Gebouwd laat haar congres ieder jaar in een andere provincie plaatsvinden en dit jaar is het in Groningen. Tijdens deze zevende editie van het congres komen directieleden, managers en professionals uit het vakgebied samen in congrescentrum MartiniPlaza. Hier gaan zij met elkaar in gesprek rondom het thema van het congres: 'Samen bouwen aan Duurzaam Groningen'. Schöck neemt deel aan het congres en is ook sponsor van het event.

Het Duurzaam Gebouwd Congres staat in het teken van 'aardbevingsbestendig verduurzamen'. De huidige ontwikkelingen in de provincie vragen niet alleen om aandacht voor aardbevingen, maar betekenen ook een enorme uitdaging. De komende jaren wil Groningen op een duurzame manier werken aan de revitalisatie en het herstel binnen het gebied. Jaarlijks wordt er 800 miljoen uitgetrokken om van Groningen de meest duurzame provincie van Nederland te maken. De vraag die tijdens het congres centraal staat is dan ook: Hoe kunnen we deze enorme opgave op een aardbevingsbestendige en duurzame manier volbrengen?

Balkons en aardbevingen
De kans op schade aan gebouwen zal door de jaren verder toenemen zolang er sprake is van gaswinning in het gebied. Deze ontwikkeling vraagt ook om extra aandacht voor de mogelijke gevolgen van aardbevingen voor balkons. Internationaal heeft Schöck al langer aandacht voor deze problematiek en ontwikkelende ook een speciaal Isokorf® element hiervoor. Daarnaast adviseert een gespecialiseerd technisch adviseur van Schöck over de toepassing van onze producten in gebieden waar aardbevingen voorkomen.

Tijdens het congres verwelkomen we u graag op onze stand om u te laten kennismaken met onze producten en oplossingen. Ontmoet ons op:

Datum: 12 november 2015
Locatie: MartiniPlaza, Groningen
Adres: Leonard Springerlaan 2