Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

50 jaar Schöck 50 jaar innovatie

News_50_Jahre_Schoeck_NL_470x260px_RGB_72
„Stilstand is achteruitgang“ dit is de drive van de oprichter van het bedrijf, bouwingenieur Eberhard Schöck. Dit is ook de basis van het succesverhaal dat 50 jaar geleden begon.

In april 1962 richtte hij Schöck Bautrupp op en is hij als aannemer actief in het Zuid-westen van Duitsland. Vanuit zijn bouwgerelateerde praktische ervaring ontwikkelt de jonge bouwingenieur in de loop der jaren innovatieve bouwproducten en bouwt hij op deze wijze de firma Schöck uit tot een moderne industriële onderneming. Zijn uitvindingen komen het stroomlijnen van bouwprocessen op innovatieve wijze tegemoet en verhogen de bouwkwaliteit. De Schöck Isokorf® zorgt in 1982 voor een revolutie in de bouwwereld en dit product is tot op heden de beste oplossing voor het voorkomen van koudebruggen.

De veeleisendheid van Eberhard Schöck verplicht ons innovatieve productoplossingen voor thermische isolatie, geluidsisolatie en wapeningstechniek, zowel in nieuwbouw- als in renovatieprojecten, aan te bieden en te blijven ontwikkelen. Dit alles met als doel onze klanten de meest optimale productoplossing voor hun project aan te bieden. Daarom staan wij onze klanten bijvoorbeeld ook bij met on-site support. Wij denken in het hele traject graag met de klant en betrokken partijen mee en staan hen hierbij terzijde.