Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Schöck Isolink® type TA-H: voor ondersteunde in de kern geïsoleerde sandwichwanden

Schöck Isolink® type TA-H

Schöck Isolink® type TA-H is een glasvezelcomposiet verankeringselement en afstandshouder in één. Isolink® biedt een hoogwaardige en thermische isolerende oplossing voor ondersteunde betonnen sandwichelementen.

lees meer

Het Isolink® anker voor geïsoleerde beton sandwichwanden is uitgevoerd met schuine staafeinden. Bij ondersteunde in de kern geïsoleerde sandwichwanden wordt het type TA-H horizontaal ingebouwd. De verankering neemt daarbij de horizontale windbelasting op. Daarnaast bezit het glasvezelcomposiet over een zeer hoge treksterkte (60.000 N/mm2) waardoor er maar een beperkt aantal ankers per plaat nodig zijn.

Vanwege het slimme ontwerp en de staafvormige geometrie is het Isolink® TA-H eenvoudig in te bouwen en vrij te positioneren. Het element zorgt daarmee voor een efficiënte productie van de betonwanden in de fabriek. Daarnaast is het anker toepasbaar in combinatie met alle soorten isolatiemateriaal. En is het voor fabrikanten mogelijk zeer grote prefab betonwanden te produceren, tot wel 6x12m in afmeting.

Voor de brandveiligheid kunt u met Isolink® vertrouwen op REI 120 in betonnen sandwichwanden. Daarnaast is Schöck Isolink® TA-H is door het PassivHaus Institut in Darmstadt (DE) gecertificeerd als “passiefhuis component” in de categorie “gevelankers”.

Highlights
Eenvoudige en veelzijdige inbouw

Isolink® is een afstandshouder en trekanker in één en zeer eenvoudig in te bouwen en te verwerken in combinatie met elk type isolatiemateriaal.

Optimale thermische isolatie

Het anker heeft zeer gunstige bouwfysische eigenschappen en is thermische isolerend, waardoor er geen warmtetransmissie plaatsvindt en hoge R-waarden worden bereikt.

Bijzondere eigenschappen

Glasvezel is naast thermisch isolerend ook corrosiebestendig. Hierdoor is Isolink® ook toe te passen bij lagere betondekkingen.

Isolink® type TA-HC met dieptebegrenzer
BIL_NEWS_TA-HC_16z9_FHD.jpg

Het Isolink® type TA-HC is uitgevoerd met schuine staafeinden en een dieptebegrenzer. De dieptebegrenzer zorgt voor de ideale inbouwdiepte van het anker en daarmee een perfecte afwerking van de betonwand.

Downloads
Brochures
Brochure Schöck Isolink® - Koudebruggen in de gevel voorkomen
pdf, 268,20 KB (29.01.2018)
Brochures
Brochure Schöck Thermoanker (Isolink®) – Thermisch geïsoleerde betonnen sandwichwanden
pdf, 770,55 KB (03.09.2020)
Certificaten
KOMO attest K92424/01 Schöck Thermoanker (Isolink®)
pdf, 414,01 KB (07.09.2016)
Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl