Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Schöck Isokorf® XT type W - Thermische onderbreking voor verdiepingshoge wandelementen

Schöck Isokorf® XT type W

Schöck Isokorf® XT type W is een constructieve thermische onderbreking voor uitkragende wandelementen. Het element is KOMO gecertificeerd en beschikbaar in brandwerende uitvoering (REI90). Schöck Isokorf® XT type W draagt hoge buigmomenten en dwarskrachten over en is in staat horizontale dwarskrachten op te nemen.

 

lees meer

Het element heeft 120 mm isolatie van Neopor®, waardoor de warmtegeleiding vermindert en wandelementen beter thermisch geïsoleerd zijn. Het element bestaat uit tenminste drie delen en wordt afhankelijk van de gewenste hoogte geleverd met een extra isolatiedeel.

De Isokorf® XT type W elementen zijn in verschillende hoogten leverbaar en worden per situatie ontworpen. Onze afdeling Engineering ondersteunt hier graag bij.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorf® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Modulaire opbouw

Het element wordt in meerdere delen geleverd en heeft, afhankelijk van de hoogte, extra isolatiedelen.

Maatwerkoplossingen

Onze technische adviseurs gebruiken hun jarenlange deskundigheid en internationale ervaring om zelfs voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl